Kevättä rinnassa - ja hivenen kuulumisia

Onko teillä muillakin jo kevättä rinnassa? Täällä Etelä-Pohjanmaalla on vihdoin saatu lunta maahan, mutta mä odotan jo enemmän lumen sulamista ja linnun laulua. Noh, otetaan nyt kuitenkin lumesta ja talvesta vielä kaikki irti, itse suunnittelin kahlaavani koko ensi viikon lumessa ottamassa asukuvia kolmijalkani kanssa, toivottavasti lunta riittää sinne asti :)

Ostin viime viikolla jo kevään ensimmäiset tulppaanitkin, ja tietenkin keltaisena. Minulla on jonkinlainen keltainen vaihe menossa, kaikki vaatteet mistä innostun tällä hetkellä on joko perus mustaa, valkoista ja beigeä - tai sitten keltaista. Onneksi vaatekaapistani löytyykin jo muutama keltainen vaatekappale, vaikka pidänkin silmäni auki myös esimerkiksi Zadaassa uusille löydöille. Myyn myös joitakin vaatteitani Zadaassa, ja päivittelen uusia tuotteita sinne viikottain, kiinnostuneille linkki Zadaa tiliini (löytyy täältä)

Olen saanut Instagramissa muutamia kyselyitä olinpaikastani tällä hetkellä, sillä en ole päivittänyt pitkään aikaan Tallinnasta mitään. Syy on siinä että olen ollut sairaslomalla viime vuoden lopusta saakka. Syytä en ainakaan vielä avaa sen enempää, mutta mistään super vakavasta ei ole kysymys :) Asun tällä hetkellä perheeni luona Etelä-Pohjanmaalla ja parantelen itseäni täällä, tarkoituksena olisi palata opiskelujen pariin kesän jälkeen.

Tällä hetkellä luenkin paljon kirjoja, kuntoilen, kokkaan, kuuntelen musiikkia, teen kuvausretkiä, käyn kuorossa, kirjoittelen blogia, katson Netflixiä, teen sudokuja, vietän aikaa sukulaisten sekä ystävien kanssa ja muutenkin keskityn tekemään kaikkea mikä saa minut iloiseksi. Sairaslomalla tähän kaikkeen on aikaa ja tunnenkin olevani todella etuoikeutettu Suomen hyvän terveydenhuoltojärjestelmän takia. Se mahdollistaa sen, että saan parantua rauhassa ja tehdä rakastamiani asioita oman jaksamiseni rajoissa.

Kaiken kaikkiaan täällä siis kaikki hyvin, tammikuu on ollut minulle hyvä ja odotan mitä helmikuu tuo tullessaan. Hyvää helmikuuta myös teille kaikille!

With love,

Sanni


  • Life

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229